Service, onderhoud en reparatie (SOR)

Wij als startend bedrijf op CuraƧao willen ons vanzelfsprekend onderscheiden van de andere bedrijven door het bieden van diverse servicemogelijkheden. Hierom zullen wij bij nieuwe plaatsing of reparatie (merkonafhankelijk) ervoor zorgen dat u product werkt zoals u verwacht dat deze hoort te werken. Daarnaast bieden wij een garantie van 3 maanden op de installatie van nieuwe producten, waardoor u zeker weet dat de automatisering goed werkt.

Helaas kan ten alle tijden voorkomen dat een onderdeel van uw product niet goed functioneert of kapot gaat. Indien dit het geval is kunt u ons bellen en zullen wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Echter willen we dit natuurlijk liever voorkomen en daarom bieden wij service- en onderhoudscontracten aan waarbij onze monteur 2 keer per jaar uw hekwerk komt controleren op werking en deze zal voorzien van een onderhoudsbeurt. Eveneens zal onze monteur u kunnen wijzen op mogelijke toekomstige defecten, waardoor u in de nabije toekomst de kans verkleint voor de verrassing te komen staan dat uw product niet meer werkt.

Wij bieden hierin 3 verschillende pakketten aan: Brons, zilver en goud.

Pakket Brons

In pakket brons kunt u de volgende service verwachten:

Pakket Zilver

In pakket Zilver kunt u de volgende service verwachten:

Pakket Goud

In pakket goud kunt u de volgende service verwachten:

 

Voor bedrijfsproducten bieden wij servicepakketten op maat