Mini e-rolluiken

Mini e-rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Omdat wij de rolluiken zelf produceren (in Nederland) zijn deze in elk gewenste maat leverbaar.

Industriële Rolluiken

De aluminium industriële rolluiken worden speciaal ontwikkeld voor zowel industriële bouw als voor utiliteitsbouw. De rolluiken zijn met grote zorg vervaardigd uit de beste materialen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals:

Op maat

Naast de standaard rolluiken zijn er verschillende opties mogelijk, zoals valbeveiliging (verplicht bij een entree), een stormbeveiliging, diverse bedieningsmogelijkheden, verschillende oppervlaktebehandelingen enz. Kortom : u vraagt en wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Rolhekken

Rolhekken bieden ideale beveiliging op plaatsen waar doorzicht en ventilatie gewenst is. Onze rolhekken zijn dan ook bij uitstek geschikt voor etalages, winkelopeningen en parkeergarages. Een Kartech rolhek wordt gemaakt van zware stalen profielen in oersterke geleiders, waardoor een optimale veiligheid wordt gerealiseerd. Voor extra stabiliteit kan aan de onderzijde worden voorzien van een aantal gesloten verzinkt stalen rolluikprofielen. rolhekken hebben door de verschillende combinaties van horizontale buizen en verticale koppelschakels een decoratieve uitstraling en passen in bijna ieder interieur.

Brandwerende rolluiken

Onze brandwerende rolluiken behoren tot de veiligste ter wereld. Toepasbaar als zelfsluitend rolluik, als rolluik voor dagelijks gebruik of als combinatie van die twee waar de eis van brandwerendheid 30, 60 of 120 minuten is. De brandwerende rolluiken zijn uitvoerig getest (o.a. door TNO) en voldoen aan de strengste eisen. Uit de testen is gebleken dat de vereiste vuurbestendigheid van 120 minuten werd overtroffen met maar liefst 27 minuten. Het brandwerend rolluik kan met behoud van de eigenschappen zowel aan de risicozijde als aan de niet risicozijde worden gemonteerd.