Hekwerkautomatisering

Complete pakketten

Naast de losse producten en onderdelen, bieden wij ook complete pakketten aan. Deze zijn voorzien van alle basisbenodigdheden voor het automatiseren van uw poort. Zo zit er in het pakket een motor en besturingskast om het de poort aan te sturen, 2 afstandsbedieningen, een set fotocellen zodat als er iemand hier langs loopt, de poort niet verder dichtgaat, een flitslamp zodat zichtbaar is wanneer de poort in werking is en een sleutelkast met unieke sleutel zodat de poort bij stroomuitval ook handmatig te bedienen valt.

Mogelijkheden

Naast het basispakket kunt u de mogelijkheden nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld extra fotocellen plaatsen om te voorkomen dat vanuit welke richting u ook loopt de poort ten alle tijden zal stoppen om te voorkomen dat er iemand tussen komt. Of misschien wilt u wel een intercomsysteem, zodat u vanuit huis kunt zien/horen wie er voor de deur staat en vanaf daar de poort openen. Tijdens een gesprek kan onze adviseur u informeren over alle mogelijkheden en aanpassen aan uw wensen.

WIFI

Daarnaast bieden wij als enigste op het eiland systemen aan die werken op WiFi. Hierdoor hoeven er tijdens het installeren geen gaten geboord te worden in uw muren, hekwerk of ondergrond en heeft uw ook geen last meer van al die vervelende kabels. Hierdoor is de installatie eenvoudiger en zijn de installatiekosten lager. Bovendien is het onderhoudsvriendelijker.

 

 

Garantie

Wij bieden bij een nieuwe installatie standaard 3 maanden garantie en een jaar garantie op het product.